Recruitment iseen ambacht.

Over GoDo

Wij geloven dat de juiste persoon op de juiste plaats bedrijven sneller laat groeien. Wij gaan voor een lange termijn relatie met onze opdrachtgevers en onze kandidaten. Daarom nemen wij ook de tijd om de juiste match te maken. Zonder duwen of trekken. Daarbij kijken wij niet alleen naar de bewezen skills van onze kandidaten, maar ook naar hun groeipotentieel. Recruitment is een ambacht. GoDo it.

Wij zijn gespecialiseerd in het bemiddelen van digitale professionals, waaronder developers, designers, agile professionals, data scientisten, growth hackers en digitaal strategen.


Anne Mühren

Team Manager Recruitment

LinkedIn profiel van Anne

Over Anne

“Had je maar een vak moeten leren”, hoor ik te vaak als ik vertel dat ik recruiter ben. Heb ik gedaan: ik ben juriste, maar doe liever iets wat ik écht leuk vind. Dus nu help ik IT-specialisten bij het vinden van een job die zij ook écht leuk vinden. Dat doe ik met een grote smile en duidelijke, eerlijke taal.


Lieke Warmoeskerken

Ruler of Recruitment

LinkedIn profiel van Lieke

Over Lieke

Ik had het zelf ook niet bedacht: recruitment. En met een design- en communicatie-achtergrond lijkt het niet de meest logische keuze. Maar believe me: het is een perfecte match. Alleen dan nét even anders. Net als ik ;-).


Riëtte van Dinther

Ruler of Recruitment

LinkedIn profiel van Riëtte

Over Riëtte

Als kind wilde ik ridder worden. Of cowboy. Dat was mij om het even. Nu ben ik recruiter, maar zeker géén van het type cowboy: ik vind het belangrijk dat mensen plezier hebben in hun job en daar help ik graag een handje bij. Mijn marcom-achtergrond en ervaring als Store-manager, maken mij een mooie mix om te matchen :-).


Nienja Blom

Ruler of Recruitment

LinkedIn profiel van Nienja

Over Nienja

Een aantal jaar geleden heb ik het gymlokaal omgeruild voor recruitment. Toen ontdekte ik hoe tof ik IT vind. In combinatie met mijn sociale-achtergrond en ervaring in HR-tech heb ik mijzelf ontwikkeld tot wie ik nu ben: een recruiter die écht luistert naar jouw verhaal. En dat sportieve? Dat heb ik nooit helemaal losgelaten…


Ike van Kammen

Ruler of Recruitment

LinkedIn profiel van Ike

Over Ike

Na een tijdje als recruiter te hebben gewerkt, wilde ik toch wat anders. Ik besloot mezelf om te scholen tot Front-end Developer. Toen kwam ik met GoDo in aanraking… Dus nu toch weer de recruitment ingegaan, maar deze keer met échte kennis van development. Komt die psychologie-opleiding (ja, die ook nog ;-)) ook nog eens van pas!


Robin ter Schegget

Ruler of Recruitment

LinkedIn profiel van Robin

Over Robin

Ook ik had er nooit aan gedacht om recruiter te worden. Na mijn studie Technische Bedrijfskunde wilde ik iets met duurzaamheid gaan doen of spreker worden. Met beiden ben ik bezig, alleen op hele andere manieren; ik scheid mijn afval en in de weekenden spit ik teksten door de microfoon. Maar als ik met jou om tafel zit, dan is de praatstoel voor jou, en ben ik het luisterend oor.


Kaleb Wong

Stagiair Marketing en Communicatie

LinkedIn profiel van Kaleb

Over Kaleb

‘’Bedrijfskunde? Dat is toch van alles wat?’’. Klopt! Maar juist door deze studie heb ik mijn interesse ontdekt voor marketing en communicatie. Samen verschil en impact maken, is wat ik graag doe. Bij GoDo doe ik dit als grappenmaker, ohja en toevallig ook als afstudeerstagiair employer branding ;-).


Clients

Wij werken o.a. voor