Recruitment iseen ambacht.

Over GoDo

Wij zijn

Wij geloven dat de juiste persoon op de juiste plaats bedrijven sneller laat groeien. Wij gaan voor een lange termijn relatie met onze opdrachtgevers en onze kandidaten. Daarom nemen wij ook de tijd om de juiste match te maken. Zonder duwen of trekken. Daarbij kijken wij niet alleen naar de bewezen skills van onze kandidaten, maar ook naar hun groeipotentieel. Recruitment is een ambacht. GoDo it.

Wij zijn gespecialiseerd in het bemiddelen van digitale professionals, waaronder developers, designers, agile professionals, data scientisten, growth hackers en digitaal strategen.


Anne Mühren

Team Manager Recruitment

LinkedIn profiel van Anne

Over Anne

“Had je maar een vak moeten leren”, hoor ik te vaak als ik vertel dat ik recruiter ben. Heb ik gedaan: ik ben juriste, maar doe liever iets wat ik écht leuk vind. Dus nu help ik IT-specialisten bij het vinden van een job die zij ook écht leuk vinden. Dat doe ik met een grote smile en duidelijke, eerlijke taal.


Lieke Warmoeskerken

Ruler of Recruitment

LinkedIn profiel van Lieke

Over Lieke

Ik had het zelf ook niet bedacht: recruitment. En met een design- en communicatieachtergrond lijkt het niet de meest logische keuze. Maar believe me: het is een perfecte match. Alleen dan nét even anders. Net als ik ;-).


Clients

Wij werken voor