Recruitment is een ambacht

Wij geloven dat de juiste persoon op de juiste plaats bedrijven sneller laat groeien. We gaan voor een lange termijn relatie met onze opdrachtgevers en onze kandidaten. Daarom nemen we de tijd om de juiste match te maken. Zonder duwen of trekken. Daarbij kijken we niet alleen naar de bewezen skills van onze kandidaten, maar ook naar hun groeipotentieel. Recruitment is een ambacht. GoDo it.

Neem contact met ons op

Lieke Warmoeskerken

Ik had het zelf ook niet bedacht: recruitment. En met een design- en communicatie-achtergrond lijkt het niet de meest logische keuze. Maar believe me: het is een perfecte match. Alleen dan nét even anders. Net als ik ;-).

Mail: lieke@godo.nl> bel: +31 (0)6 15 24 49 05

Riëtte van Dinther

Als kind wilde ik ridder worden. Toen dat niet bleek te kunnen werd ik 'Ruler of Recruitment'. Potato/potatoe, toch? Als 'member' van deze recruitment-clan richt ik mij vooral op een stuk corporate recruitment voor onze Makerstreet-zusjes, en dan voornamelijk Saxum. Naast dat ik natuurlijk dol ben ik op mijn job, hou ik ook erg van goede wijn, mijn beagle, het Eurovisie songfestival en m'n dochtertje van bijna 2 (willekeurige volgorde, just saying...).

Mail: riette@godo.nl> bel: +31 (0)6 29 53 16 05

Nienja Blom

Een aantal jaar geleden heb ik het gymlokaal omgeruild voor recruitment. Toen ontdekte ik hoe tof ik IT vind. In combinatie met mijn sociale-achtergrond en ervaring in HR-tech heb ik mijzelf ontwikkeld tot wie ik nu ben: een recruiter die écht luistert naar jouw verhaal. En dat sportieve? Dat heb ik nooit helemaal losgelaten…

Mail: nienja@godo.nl> bel: +31 (0)6 49 87 56 31

Maarten de Vries

Als chefkok leerde ik al dat goede mensen moeilijk te vinden zijn. Ik verdiepte me daarom in wat iemand goed maakt, hoe je ze helpt beter te worden en hoe je zorgt dat iemand blijft. Na 10 jaar horeca was de stap naar recruitment daarom hartstikke logisch voor mij. Geef mij wat ingrediënten en ik maak de juiste match ;-).

Mail: maarten@godo.nl> bel: +31 (0)6 41 26 92 11

Anna Nortier

Na mijn studie Media & Entertainment Management kwam GoDo op mijn pad, waar ik nu als Talent Sourcer werk en me ook bezighoud met de branding. Om Pippi Langkous te quoten: ‘Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk wel dat ik het kan’. Net als Pippi ben ik niet de grootste, maar als ik iets wil, dan regel ik het. Verder kan je mij ’s nachts wakker maken voor een paar goede meme’s en nieuwe internet-gekkie-filmpjes. Niet gek opkijken dus als ik enkel via meme’s met je communiceer ;-).

Mail: anna@godo.nl> bel: +31 (0)6 15 24 36 15

Willemijn Nap

Na een aantal jaar mensen te hebben bediend met hapjes en drankjes, was ik toe aan iets nieuws. Waarom ga ik niet mensen bedienen met toffe banen en helpen bij het maken van de juiste keuzes?! Of het nu gaat om eten of om werk, kwaliteit daar houd ik van. Net zoals blauwe M&M’s, goede wijn en verre reizen. Na twee jaar in verschillende keukens een kijkje te hebben genomen, kan ik echt zeggen dat recruitment mijn ding is! :-)

Mail: willemijn@godo.nl> bel: +31 (0)6 46 02 54 68

GoDo is onderdeel van MakerStreet. Een Amsterdams collectief van de allerbeste agencies. Wij geloven in specialisme. Uitblinken in je eigen vakgebied. Daarom zijn we geen full-service agency. Maar een netwerk van specialistische bureau. Full-specialism noemen we dat.

Meer over Makerstreet

Wij werken oa. voor

Ik zoek digitale professionals