Recruitment is een ambacht

Wij geloven dat de juiste persoon op de juiste plaats bedrijven sneller laat groeien. We gaan voor een lange termijn relatie met onze opdrachtgevers en onze kandidaten. Daarom nemen we de tijd om de juiste match te maken. Zonder duwen of trekken. Daarbij kijken we niet alleen naar de bewezen skills van onze kandidaten, maar ook naar hun groeipotentieel. Recruitment is een ambacht. GoDo it.

Neem contact met ons op

Lieke Warmoeskerken

Ik had het zelf ook niet bedacht: recruitment. Met een design- en communicatie-achtergrond lijkt het niet de meest logische keuze. Maar believe me: het is een perfecte match. Alleen dan nét even anders. Net als ik ;-). Als ik niet aan het werk ben, vind je mij op de dansvloer (ik beweeg o.a. op salsa, rnb en techno). Of ben ik bezig met mijn creatieve hobby’s, zoals schilderen, tatoeëren, miniatuurhuisjes bouwen - of iets anders wat ik dan weer heb ontdekt.

Mail: lieke@godo.nl> bel: +31 (0)6 15 24 49 05

Riëtte van Dinther

Als kind wilde ik ridder worden. Toen dat niet bleek te kunnen werd ik ‘Ruler of Recruitment’. Potato/potatoe, toch? Na een aantal toffe (interne) klussen vanuit GoDo & MakerStreet ben ik nu als interim recruiter aan de slag, zodat ik ook andere bedrijven kan helpen met recruitment en employer branding. Naast deze leuke afwisselende job, hou ik ook erg van een goed glas wijn, blauwe kaas, het Eurovisiesongfestival, en mijn dochter van 3 (willekeurige volgorde, just saying ?...)

Mail: riette@godo.nl> bel: +31 (0)6 29 53 16 05

Tessa Koning

Dat recruitment en ik een match zouden zijn had ik nooit gedacht. Toch klopt het; ik hou van contact met mensen. Daarbij ligt mijn achtergrond in communicatie en content. Waar ik ook heel blij van word is de zon, wijn, motorrijden en mijn dwerghamster Frits. Ik geloof dat ergens blij van worden de key is tot succes, zeker wat betreft een baan. Nu heb ik de kans om anderen hierbij te helpen, hoe mooi is dat!

Mail: tessa@godo.nl> bel: +31 (0)6 15 68 13 75

Oliver Zwiebel

'Vak apart' dacht ik altijd, recruitment. Tot ik er ineens zelf in terecht kwam. Met mijn Sales & Retail achtergrond was het eigenlijk ook weer niet zó apart. Ik krijg veel energie als ik iemand kan helpen in het behalen van succes. Denk aan iets kleins als de perfecte avond in een restaurant, of iets groots als een bijpassende ketting voor een trouwerij. Dit gevoel vond ik ook terug in recruitment, waar ik mensen en organisaties help met het behalen van succes! Verder haal ik energie uit mijn lieve hond Koji, videogames, sporten, lekker eten en tijd spenderen met de mensen waarvan ik hou.

Mail: oliver@godo.nl> bel: +31 (0)6 27 12 25 55

GoDo is onderdeel van MakerStreet. Een Amsterdams collectief van de allerbeste agencies. Wij geloven in specialisme. Uitblinken in je eigen vakgebied. Daarom zijn we geen full-service agency. Maar een netwerk van specialistische bureau. Full-specialism noemen we dat.

Meer over Makerstreet

Wij werken oa. voor

Ik zoek digitale professionals