Recruitment is een ambacht

Wij geloven dat de juiste persoon op de juiste plaats bedrijven sneller laat groeien. We gaan voor een lange termijn relatie met onze opdrachtgevers en onze kandidaten. Daarom nemen we de tijd om de juiste match te maken. Zonder duwen of trekken. Daarbij kijken we niet alleen naar de bewezen skills van onze kandidaten, maar ook naar hun groeipotentieel. Recruitment is een ambacht. GoDo it.

Neem contact met ons op

Anne Mühren

“Had je maar een vak moeten leren”, hoor ik te vaak als ik vertel dat ik recruiter ben. Heb ik gedaan: ik ben juriste, maar doe liever iets wat ik écht leuk vind. Dus nu help ik IT-specialisten bij het vinden van een job die zij ook écht leuk vinden. Dat doe ik met een grote smile en duidelijke, eerlijke taal.

Mail: anne@godo.nl> bel: +31 (0)6 52 50 49 40

Lieke Warmoeskerken

Ik had het zelf ook niet bedacht: recruitment. En met een design- en communicatie-achtergrond lijkt het niet de meest logische keuze. Maar believe me: het is een perfecte match. Alleen dan nét even anders. Net als ik ;-).

Mail: lieke@godo.nl> bel: +31 (0)6 15 24 49 05

Riëtte van Dinther

Als kind wilde ik ridder worden. Of cowboy. Dat was mij om het even. Nu ben ik recruiter, maar zeker géén van het type cowboy: ik vind het belangrijk dat mensen plezier hebben in hun job en daar help ik graag een handje bij. Mijn marcom-achtergrond en ervaring als Store-manager, maken mij een mooie mix om te matchen :-).

Mail: riette@godo.nl> bel: +31 (0)6 29 53 16 05

Nienja Blom

Een aantal jaar geleden heb ik het gymlokaal omgeruild voor recruitment. Toen ontdekte ik hoe tof ik IT vind. In combinatie met mijn sociale-achtergrond en ervaring in HR-tech heb ik mijzelf ontwikkeld tot wie ik nu ben: een recruiter die écht luistert naar jouw verhaal. En dat sportieve? Dat heb ik nooit helemaal losgelaten…

Mail: nienja@godo.nl> bel: +31 (0)6 49 87 56 31

Robin ter Schegget

Ook ik had er nooit aan gedacht om recruiter te worden. Na mijn studie Technische Bedrijfskunde wilde ik iets met duurzaamheid gaan doen of spreker worden. Met beiden ben ik bezig, alleen op hele andere manieren; ik scheid mijn afval en in de weekenden spit ik teksten door de microfoon. Maar als ik met jou om tafel zit, dan is de praatstoel voor jou, en ben ik het luisterend oor.

Mail: robin@godo.nl> bel: +31 (0)6 25 05 68 33

Maarten de Vries

Als chefkok leerde ik al dat goede mensen moeilijk te vinden zijn. Ik verdiepte me daarom in wat iemand goed maakt, hoe je ze helpt beter te worden en hoe je zorgt dat iemand blijft. Na 10 jaar horeca was de stap naar recruitment daarom hartstikke logisch voor mij. Geef mij wat ingrediënten en ik maak de juiste match ;-).

Mail: maarten@godo.nl> bel: +31 (0)6 41 26 92 11

Kaleb Wong

’Bedrijfskunde? Dat is toch van alles wat?’’. Klopt! Maar juist door deze studie heb ik mijn interesse ontdekt voor marketing en communicatie. Samen verschil en impact maken, is wat ik graag doe. Bij GoDo doe ik dit als grappenmaker, ohja en toevallig ook als afstudeerstagiair employer branding ;-).

Mail: kaleb@godo.nl>

GoDo is onderdeel van MakerStreet. Een Amsterdams collectief van de allerbeste agencies. Wij geloven in specialisme. Uitblinken in je eigen vakgebied. Daarom zijn we geen full-service agency. Maar een netwerk van specialistische bureau. Full-specialism noemen we dat.

Meer over Makerstreet

Wij werken oa. voor

Ik zoek digitale professionals