Recruitment is een ambacht

Wij geloven dat de juiste persoon op de juiste plaats bedrijven sneller laat groeien. We gaan voor een lange termijn relatie met onze opdrachtgevers en onze kandidaten. Daarom nemen we de tijd om de juiste match te maken. Zonder duwen of trekken. Daarbij kijken we niet alleen naar de bewezen skills van onze kandidaten, maar ook naar hun groeipotentieel. Recruitment is een ambacht. GoDo it.

Neem contact met ons op

Lieke Warmoeskerken

Ik had het zelf ook niet bedacht: recruitment. Met een design- en communicatie-achtergrond lijkt het niet de meest logische keuze. Maar believe me: het is een perfecte match. Alleen dan nét even anders. Net als ik ;-). Als ik niet aan het werk ben, vind je mij op de dansvloer (ik beweeg o.a. op salsa, rnb en techno). Of ben ik bezig met mijn creatieve hobby’s, zoals schilderen, tatoeëren, miniatuurhuisjes bouwen - of iets anders wat ik dan weer heb ontdekt.

Mail: lieke@godo.nl> bel: +31 (0)6 15 24 49 05

Riëtte van Dinther

Als kind wilde ik ridder worden. Toen dat niet bleek te kunnen werd ik ‘Ruler of Recruitment’. Potato/potatoe, toch? Na een aantal toffe (interne) klussen vanuit GoDo & MakerStreet ben ik nu als interim recruiter aan de slag, zodat ik ook andere bedrijven kan helpen met recruitment en employer branding. Naast deze leuke afwisselende job, hou ik ook erg van een goed glas wijn, blauwe kaas, het Eurovisiesongfestival, en mijn dochter van 3 (willekeurige volgorde, just saying 😉...)

Mail: riette@godo.nl> bel: +31 (0)6 29 53 16 05

Nienja Blom

Een aantal jaar geleden heb ik het gymlokaal omgeruild voor recruitment. Toen ontdekte ik hoe tof ik IT vind. In combinatie met mijn sociale-achtergrond en ervaring in HR-tech heb ik mijzelf ontwikkeld tot wie ik nu ben: een recruiter die écht luistert naar jouw verhaal. En dat sportieve? Dat heb ik nooit helemaal losgelaten…

Mail: nienja@godo.nl> bel: +31 (0)6 49 87 56 31

Willemijn Nap

Na een aantal jaar mensen te hebben bediend met hapjes en drankjes, was ik toe aan iets nieuws. Waarom ga ik niet mensen bedienen met toffe banen en helpen bij het maken van de juiste keuzes?! Of het nu gaat om eten of om werk, kwaliteit daar houd ik van. Net zoals blauwe M&M’s, goede wijn en verre reizen. Na twee jaar in verschillende keukens een kijkje te hebben genomen, kan ik echt zeggen dat recruitment mijn ding is! :-)

Mail: willemijn@godo.nl> bel: +31 (0)6 11 18 08 88

Renée Havenaar

Als fysiotherapeut merkte ik al snel dat mijn ambitie ergens anders lag. Hierdoor weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om je ergens op je plek te voelen en dit neem ik dan ook dagelijks mee in mijn huidige werkzaamheden als recruiter. De overstap naar het recruitment vak is nog steeds de beste keuze van mijn leven geweest. Maak mij wakker voor een middag op het terras, een goede wijn, een bordspel of een steden trip!

Mail: renee@godo.nl> bel: +31 (0)6 27 12 25 55

Tessa Koning

Dat recruitment en ik een match zouden zijn had ik nooit gedacht. Toch klopt het; ik hou van contact met mensen. Daarbij ligt mijn achtergrond in communicatie en content. Waar ik ook heel blij van word is de zon, wijn, motorrijden en mijn dwerghamster Frits. Ik geloof dat ergens blij van worden de key is tot succes, zeker wat betreft een baan. Nu heb ik de kans om anderen hierbij te helpen, hoe mooi is dat!

Mail: tessa@godo.nl> bel: +31 (0)6 15 68 13 75

GoDo is onderdeel van MakerStreet. Een Amsterdams collectief van de allerbeste agencies. Wij geloven in specialisme. Uitblinken in je eigen vakgebied. Daarom zijn we geen full-service agency. Maar een netwerk van specialistische bureau. Full-specialism noemen we dat.

Meer over Makerstreet

Wij werken oa. voor

Ik zoek digitale professionals