Recruitment is een ambacht

Wij geloven dat de juiste persoon op de juiste plaats bedrijven sneller laat groeien. We gaan voor een lange termijn relatie met onze opdrachtgevers en onze kandidaten. Daarom nemen we de tijd om de juiste match te maken. Zonder duwen of trekken. Daarbij kijken we niet alleen naar de bewezen skills van onze kandidaten, maar ook naar hun groeipotentieel. Recruitment is een ambacht. GoDo it.

Neem contact met ons op

Lieke Warmoeskerken

Ik had het zelf ook niet bedacht: recruitment. En met een design- en communicatie-achtergrond lijkt het niet de meest logische keuze. Maar believe me: het is een perfecte match. Alleen dan nét even anders. Net als ik ;-).

Mail: lieke@godo.nl> bel: +31 (0)6 15 24 49 05

Riëtte van Dinther

Als kind wilde ik ridder worden. Toen dat niet bleek te kunnen werd ik 'Ruler of Recruitment'. Potato/potatoe, toch? Als 'member' van deze recruitment-clan richt ik mij vooral op een stuk corporate recruitment voor onze Makerstreet-zusjes, en dan voornamelijk Saxum. Naast dat ik natuurlijk dol ben ik op mijn job, hou ik ook erg van goede wijn, mijn beagle, het Eurovisie songfestival en m'n dochtertje van bijna 2 (willekeurige volgorde, just saying...).

Mail: riette@godo.nl> bel: +31 (0)6 29 53 16 05

Nienja Blom

Een aantal jaar geleden heb ik het gymlokaal omgeruild voor recruitment. Toen ontdekte ik hoe tof ik IT vind. In combinatie met mijn sociale-achtergrond en ervaring in HR-tech heb ik mijzelf ontwikkeld tot wie ik nu ben: een recruiter die écht luistert naar jouw verhaal. En dat sportieve? Dat heb ik nooit helemaal losgelaten…

Mail: nienja@godo.nl> bel: +31 (0)6 49 87 56 31

Willemijn Nap

Na een aantal jaar mensen te hebben bediend met hapjes en drankjes, was ik toe aan iets nieuws. Waarom ga ik niet mensen bedienen met toffe banen en helpen bij het maken van de juiste keuzes?! Of het nu gaat om eten of om werk, kwaliteit daar houd ik van. Net zoals blauwe M&M’s, goede wijn en verre reizen. Na twee jaar in verschillende keukens een kijkje te hebben genomen, kan ik echt zeggen dat recruitment mijn ding is! :-)

Mail: willemijn@godo.nl> bel: +31 (0)6 11 18 08 88

Alide-Marie Hovenkamp

Eigenlijk was het helemaal geen bewuste keuze, werken in recruitment. Het is iets wat op mijn pad kwam. Zoals in de bekende Disney-film ‘Assepoester’ paste de schoen perfect en heb ik die daarna dus ook niet meer uitgetrokken. Wanneer ik niet in contact ben met vette bedrijven en razende talenten, kun je mij vinden op de bank met een goed glas wijn en een kerstfilm (het hele jaar door). Het liefst met mijn kat Philip.

Mail: alide@godo.nl> bel: +31 (06) 15 68 13 75

Renée Havenaar

Als fysiotherapeut merkte ik al snel dat mijn ambitie ergens anders lag. Hierdoor weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om je ergens op je plek te voelen en dit neem ik dan ook dagelijks mee in mijn huidige werkzaamheden als recruiter. De overstap naar het recruitment vak is nog steeds de beste keuze van mijn leven geweest. Maak mij wakker voor een middag op het terras, een goede wijn, een bordspel of een steden trip!

Mail: renee@godo.nl> bel: +31 (0)6 27 12 25 55

GoDo is onderdeel van MakerStreet. Een Amsterdams collectief van de allerbeste agencies. Wij geloven in specialisme. Uitblinken in je eigen vakgebied. Daarom zijn we geen full-service agency. Maar een netwerk van specialistische bureau. Full-specialism noemen we dat.

Meer over Makerstreet

Wij werken oa. voor

Ik zoek digitale professionals