Recruitment is een ambacht

Wij geloven dat de juiste persoon op de juiste plaats bedrijven sneller laat groeien. We gaan voor een lange termijn relatie met onze opdrachtgevers en onze kandidaten. Daarom nemen we de tijd om de juiste match te maken. Zonder duwen of trekken. Daarbij kijken we niet alleen naar de bewezen skills van onze kandidaten, maar ook naar hun groeipotentieel. Recruitment is een ambacht. GoDo it.

Neem contact met ons op

Riëtte van Dinther

Als kind wilde ik ridder worden. Toen dat niet bleek te kunnen werd ik ‘Ruler of Recruitment’. Potato/potatoe, toch? Na een aantal toffe (interne) klussen vanuit GoDo & MakerStreet ben ik nu als interim recruiter aan de slag, zodat ik ook andere bedrijven kan helpen met recruitment en employer branding. Naast deze leuke afwisselende job, hou ik ook erg van een goed glas wijn, blauwe kaas, het Eurovisiesongfestival, en mijn dochter van 3 (willekeurige volgorde, just saying ?...)

Mail: riette@godo.nl> bel: +31 (0)6 29 53 16 05

Tessa Koning

Dat recruitment en ik een match zouden zijn had ik nooit gedacht. Toch klopt het; ik hou van contact met mensen en mijn achtergrond ligt in communicatie. Waar ik ook heel blij van word is goed eten, wijn, motorrijden en reizen (ook groepsreizen, ask me about it!). Ik geloof dat ergens blij van worden de key is tot succes, ook zeker in een baan. Nu heb ik de kans om anderen hierbij te helpen, hoe mooi is dat!

Mail: tessa@godo.nl> bel: +31 (0)6 15 68 13 75

Oliver Zwiebel

'Vak apart' dacht ik altijd, recruitment. Tot ik er ineens zelf in terecht kwam. Met mijn Sales & Retail achtergrond was het eigenlijk ook weer niet zó apart. Ik krijg veel energie als ik iemand kan helpen in het behalen van succes. Denk aan iets kleins als de perfecte avond in een restaurant, of iets groots als een bijpassende ketting voor een trouwerij. Dit gevoel vond ik ook terug in recruitment, waar ik mensen en organisaties help met het behalen van succes! Verder haal ik energie uit mijn lieve hond Koji, videogames, sporten, lekker eten en tijd spenderen met de mensen waarvan ik hou.

Mail: oliver@godo.nl> bel: +31 (0)6 27 12 25 55

Diego van der Bijl

In het verleden heb ik op hoog niveau sport beoefend en daardoor heb ik echt een winnersmentaliteit. Mezelf continu uitdagen en persoonlijke ontwikkeling, dat zijn dingen die mij motiveren! Ik werk vanuit passie en plezier en zie dit als onmisbare factoren voor het beste resultaat. Ik werk graag in een multiculturele omgeving en met mensen met verschillende achtergronden. Dit spreekt mij ook in recruitment erg aan, de uitdaging en de beste match weten te maken! En waar je me buiten werk vindt? Bij mijn 2 prachtige kids, familie en vrienden. Verder hou ik van lekker uiteten gaan, borrelen en de wereld rondreizen!

Mail: diego@godo.nl> bel: +31 (0)6 18525632

Sherida Koop

Na mijn studie Facility Management in Groningen, hoorde ik via verschillende mensen dat recruitment echt iets voor mij zou zijn, al wist ik zelf nog niet wat het inhield. Ik heb veel in de horeca gewerkt en deze ervaring kan ik mooi toepassen in de wereld van recruitment. In plaats van gasten, bedien ik nu klanten en kandidaten! So, here I am, 3 jaar later en nog steeds haal ik hier enorm veel energie uit. Naast werk ben ik fulltime Bourgondiër en eerste klas levensgenieter: altijd in voor een goed glas wijn, lekker tafelen en een leuke stedentrip of reis!

Mail: sherida@godo.nl> bel: +31 (0)6 25142743

GoDo is onderdeel van MakerStreet. Een Amsterdams collectief van de allerbeste agencies. Wij geloven in specialisme. Uitblinken in je eigen vakgebied. Daarom zijn we geen full-service agency. Maar een netwerk van specialistische bureau. Full-specialism noemen we dat.

Meer over Makerstreet

Wij werken oa. voor

Ik zoek digitale professionals